Arppeenlammen vuokramajoitus ja Kalastus

Arppeenlammen vuokramajoitus

Vuokramajoituksemme sijaitsee Arppeenlammella Simossa. Arppeenlampi on rauhallinen lampi kauniissa erämaassa etäällä muusta asumuksesta ja isoista teistä. Lampi on virkistyskalastusaluetta, johon myydään lupia ainoastaan majoittujille vuokrakohteissa. Lammessa on runsaskalaiset vedet, kaloja istutetaan lampeen säännöllisesti.

Arppeenlammella on kolme erilaista majoitusvaihtoehtoa sekä kaksi saunaa ja kaksi paljua. Arppeenlammen pihapiirissä on yksi uusi 12 hengen 80 m2 saunallinen hirsimökki, yksi 6 hengen 28 m2 eräkämppä sekä yksi 52 m2 eräkota. Kodassa on tilaa noin. 10 majoittujalle makuupusseissa. Jokaisen kolmen majoituksen yhteyteen on mahdollista vuokrata myös ulkosauna ja palju.

Majoituksissa ei ole sähköä eikä juoksevaa vettä, mutta käyttöön on saatavilla 230V agrikaatti.

80m2 ja 12 hengelle nukkumatilat. Mökissä myös oma sauna! Ei juoksevaa vettä eikä sähköä!

Mökissä hyvä 12v valaistus ja tarvittaessa agrikaatilla 230v sähköt.

Viikolla yö 190€ vrk, viikonloppuna 290€ vrk, tai koko viikonloppu pe-su 499€ ja 1190€ / Viikko. Hinnat sisältävät saunan.

Ruokailemaan mahtuu jopa 22 henkilöä omilla istumapaikoilla. Mökissä huippu mukavat joustin patjat myös yläpetillä. Mukaan omat makuupussit ja liina vaatteet. ( Mökki varattava numerosta p. 0400693846 )

6 hengen eräkämppä

HOX ! Mökki ( 28 m2  ja 6 makuupaikkaa ) ja sauna vuokrattavana !

Ei juoksevaa vettä, eikä sähköä!

Viikolla yö 90€ vrk, viikonloppuna 150 € vrk, tai koko viikonloppu pe-su 249 €  ja  590 € / Viikko. Hinnat sis Tynnyrisaunan. 

( Mökki varattava numerosta p. 0400693846 )

52 m2 eräkota

Kodan pohjapinta ala on 52m2 ja siihen mahtuu jopa 50 henkeä viettämään ruokailua tai iltaa.

 Kodassa on talvikaudella käytössä myös kaasulämmitin ja siihen voi asiakkaan omissa tai meidän hyvissä vuokra makuupusseissa majoittua jopa 10 henkeä. Kotaa vuokrataan joko erikseen tai mökkivuokraajille, Kodan vuokra on arkisin 90 € vrk, viikonloppuna 150 € vrk, koko viikonloppu pe-su 249 €  ja  590 € / Viikko. sis uudensaunan.  Kodan hintaan sis uusi isompi sauna – katso kuvat alapuolelta. Siivous veloitetaan erikseen – vuokraajan niin halutessa.

Kodassa on myös hyvä pitää esim. yritysten tykypäiviä, kalastuskilpailun merkeissä – Voimme myös tarjota valmiita ruokailu paketteja ja ohjelmoituja kalastus ja metsästys safareita halukkaille ryhmille.

Paljun / kylpytynnyrin vuokraus

Koe kalastus / Erähuipennus kylpytynnyrissä ja upeita elämyksiä tähtitaivaan alla.

Arppeenlammella kaksi erillistä kylpytynnyriä molempien mökkien kohdalla ihan rannassa. Molemmille tynnyreille oma pitkospuu polku ja yksityinen pöytä + ”laituri” rannassa. Molemmista yltää kalastamaan. Paljuilla ja pöydillä välimatkaa n. 40 m, jotta rauha säilyy.

Vuokrataan uusi kylpytynnyri 99 € / vrk. Viikonloppu 159 € ,6-8hlö.Halkaisia 1800mm/1700mm.

Hinnat yhdelle paljulle.

Hinta sis Argrikaatin, Uppopumpun letkuineen, käyttöohjeistuksen. Täyttö kestää n. 30 min, lämmitys n. 2-3 tuntia.

Hox ! Laskemme mielellään paketti tarjouksen polttari, yritys tai muihin tilaisuuksiin. Talveksi 2021 valmistui uusi 80m2 kelomökki samaan pihapiiriin, majoitustilaa lisää n.14 hengelle. Arppeella mahtuu majoittumaan sen jälkeen mökeissä 20 henkeä, + isossa kodassa 10 henkeä – ja tarvittaessa voimme tuoda matkailuautoja tai vaunuja lisämajoitukseksi.

Tynnyri on valmistettu polyeteeni muovista ja on täysin saumaton, erittäin helposti puhtaana pidettävä, helppo ja mukava käyttää. Ulkovuori on lämpökäsiteltyä mäntyä (Lunawood).   Allaspaketti 100% kotimaista laatutyötä. Suuri merialumiinista valmistettu lämmitin, lumikuorman kestävä tyylikäs suojakansi, hanalla varustettu poistoputki sekä pohjatulppa. Tynnyri on ympäriinsä lämpöeristetty, esimerkiksi pohjassa on 47cm EPS täysin vettä ja kosteutta hylkivä routaeriste eli tässä altaassa ei routa tule kylpijöiden harmiksi:)

Kylpytynnyrissä unohtumattomia hetkiä nauttimalla vapaa-ajasta ja rennosta tunnelmasta. Kylpytynnyri  mahdollistaa nautinnollisen ajanvieton pihapiirissä ympäri vuoden, niin kovilla pakkasilla kuin kuulaina kesäpäivinäkin.

Tekniset tiedot

Arppeenlammen Kalastus

Arppeenlammen pilkkikausi alkanut – jään paksuus noin 10cm !
 
Arppeenlammelle istutettiin 17.11.2022 jään alle enemmän Lohikaloja kuin koskaan yhdellä kertaa. Isoja kirjolohia 250 kpl, isoja Inarin Rautuja 100 kpl ja Taimenia 100 kpl. Suurimmat noin 3 kg. Varaa hyvissä ajoin talven ja kevään pilkkireissuille mökki 6 tai 12 hengen saunoineen, kota, palju kalalupineen. Arppeenlammen pilkkikausi alkanut. Kalastuslupia ei myydä kuin mökkien tai kodan vuokraajille. Mökki vuokra alkaen 90 € vrk arkisin, viikonloppu 249 € sis saunan. Syksyn ja talven metsästysreissut onnistuu myös hyvin Arppeenlammen Erämökeiltä, Arppeenlampi keskellä laajoja valtion maita, Simon kunnassa, lähellä Tervolan rajaa. Matkaa Rovaniemeltä, Kemistä ja Ranualta 70 km. Maalintukanta huipussaan. Katso lisää www.arppeenlampi.fi www.autokeskusrent.fi tai soita Jukka Toivanen p.0400693846. jukka.toivanen1@gmail.com
 
HOX ! KALASTUSLUPIA MYYDÄÄN JATKOSSA VAIN MÖKKIEN- JA ISON KODAN 52M2 VUOKRAAJILLE. ( Sauna sisältyy molempiin ) LAMPEEN ISTUTETTU RUNSAASTI ISOA RAUTUA, KIRJOLOHTA, TAIMENTA, HARJUSTA JA SIIKAA. PIDÄ KIIRETTÄ – PARHAAT PÄIVÄT/YÖT VARATAAN LÄHIVIIKKOINA. Suurimmat 3-4 kg. Pystymme näin takaamaan paremman saalis varmuuden – sekä erämaan rauhan vuokraajille. Päivitetty 23.11.2022. Tiet joka suunnasta hyvässä kunnossa. Lisätietoa numerosta p. 0400693846.

Mökin 6 hengen vuokra viikolla 90 €/vrk, viikonloppuna 150 €/vrk ja koko viikonloppu pe-su 249 €/vrk ja 590 € / Viikko. + kalastusluvat. Hinnat sis. Tynnyrisaunan. Kalastusluvat 15 € / hlö / vrk / saa ottaa yhden lohikalan. Palju + agrikaatti + uppopumppu lisähinnalla 99 €/vrk, viikonloppu 149 €. Isokota 52m2 mahtuu yöpymään 10 henkeä ja ruokailemaan 35 henkeä. Kodan + saunan hinta sama kuin 6 hengen mökillä. Pyydä tarjous uudesta isosta 10-12 hengen mökistä. Iso 10-12 hengen mökki + sauna alkaen arkisin 190 € / vrk. Viikonloppuna 290 € / vrk. Koko viikonloppu 490 €. Yrityksille laskuun lisätään arvonlisävero.
( Mökki varattavissa numerosta p. 0400693846 Jukka Toivanen tai jukka.toivanen1@gmail.com )
Katso: www.autokeskusrent.fi, myös facebook ja instagram ( arppeenlampi ).
Lohikalaa lammessa enemmän kuin koskaan aikaisemmin ! Hox ! Yksityis Vesialue – Ei rauhoituksia – alamitta 30 cm lohikaloille – Et tarvitse muuta lupaa kuin Arppeen oman luvan !
Lampi on puhdasvetinen, lammen pohjassa lähteitä – syvyyttä 3-8m. Tiet hyvässä kunnossa.
Uutta vuodelle 2022-2023, molemmilta mökeiltä oma pitkospuu polku rantaan ja rannassa omat paljut, tulistelupaikat ja pöydät tuoleineen. Pitkospuut uusittu, pääset koko lammen kiertämään kesällä pikkukengillä . Kannattaa varata myös kesälomareissu hyvissä ajoin. Oheisena kalastajien saaliskuvia Arppeenlammelta 2022. Hox ! Meiltä saat myös matkailuauton vuokralle kala- tai kesälomareissulle – 10 erilaista, sekä kalustetut vuokra asunnot Kemistä ja Keminmaalta. Kysy lisää !
Kiinnostuitko majoituksesta?

Kysy tarjous

Räätälöimme mielellämme teille myös kokonaisuudet juhliin ja yksityistilaisuuksiin. Tarvittaessa meiltä löytyy lisämajoitukseen matkailuautoja!