Vuokramajoitus

Arppeenlammen vuokramajoitus

Vuokramajoituksemme sijaitsee Arppeenlammella Simossa. Arppeenlampi on rauhallinen lampi kauniissa erämaassa etäällä muusta asumuksesta ja isoista teistä. Lampi on virkistyskalastusaluetta, johon myydään lupia ainoastaan majoittujille vuokrakohteissa. Lammessa on runsaskalaiset vedet, kaloja istutetaan lampeen säännöllisesti.

Arppeenlammella on kolme erilaista majoitusvaihtoehtoa sekä kaksi saunaa ja kaksi paljua. Arppeenlammen pihapiirissä on yksi uusi 12 hengen 80 m2 saunallinen hirsimökki, yksi 6 hengen 28 m2 eräkämppä sekä yksi 52 m2 eräkota. Kodassa on tilaa noin. 10 majoittujalle makuupusseissa. Jokaisen kolmen majoituksen yhteyteen on mahdollista vuokrata myös ulkosauna ja palju.

Majoituksissa ei ole sähköä eikä juoksevaa vettä, mutta käyttöön on saatavilla 230V agrikaatti.

80m2 ja 12 hengelle nukkumatilat. Mökissä myös oma sauna! Ei juoksevaa vettä eikä sähköä!

Mökissä hyvä 12v valaistus ja tarvittaessa agrikaatilla 230v sähköt.

Viikolla yö 190€ vrk, viikonloppuna 290€ vrk, tai koko viikonloppu pe-su 499€ ja 1190€ / Viikko. Hinnat sisältävät saunan.

Ruokailemaan mahtuu jopa 22 henkilöä omilla istumapaikoilla. Mökissä huippu mukavat joustin patjat myös yläpetillä. Mukaan omat makuupussit ja liina vaatteet. ( Mökki varattava numerosta p. 0400693846 )

6 hengen eräkämppä

HOX ! Mökki ( 28 m2  ja 6 makuupaikkaa ) ja sauna vuokrattavana !

Ei juoksevaa vettä, eikä sähköä!

Viikolla yö 90€ vrk, viikonloppuna 150 € vrk, tai koko viikonloppu pe-su 249 €  ja  590 € / Viikko. Hinnat sis Tynnyrisaunan. 

( Mökki varattava numerosta p. 0400693846 )

52 m2 eräkota

Kodan pohjapinta ala on 52m2 ja siihen mahtuu jopa 50 henkeä viettämään ruokailua tai iltaa.

 Kodassa on talvikaudella käytössä myös kaasulämmitin ja siihen voi asiakkaan omissa tai meidän hyvissä vuokra makuupusseissa majoittua jopa 10 henkeä. Kotaa vuokrataan joko erikseen tai mökkivuokraajille, Kodan vuokra on arkisin 90 € vrk, viikonloppuna 150 € vrk, koko viikonloppu pe-su 249 €  ja  590 € / Viikko. sis uudensaunan.  Kodan hintaan sis uusi isompi sauna – katso kuvat alapuolelta. Siivous veloitetaan erikseen – vuokraajan niin halutessa.

Kodassa on myös hyvä pitää esim. yritysten tykypäiviä, kalastuskilpailun merkeissä – Voimme myös tarjota valmiita ruokailu paketteja ja ohjelmoituja kalastus ja metsästys safareita halukkaille ryhmille.

Paljun / kylpytynnyrin vuokraus

Koe kalastus / Erähuipennus kylpytynnyrissä ja upeita elämyksiä tähtitaivaan alla.

Arppeenlammella kaksi erillistä kylpytynnyriä molempien mökkien kohdalla ihan rannassa. Molemmille tynnyreille oma pitkospuu polku ja yksityinen pöytä + ”laituri” rannassa. Molemmista yltää kalastamaan. Paljuilla ja pöydillä välimatkaa n. 40 m, jotta rauha säilyy.

Vuokrataan uusi kylpytynnyri 99 € / vrk. Viikonloppu 159 € ,6-8hlö.Halkaisia 1800mm/1700mm.

Hinnat yhdelle paljulle.

Hinta sis Argrikaatin, Uppopumpun letkuineen, käyttöohjeistuksen. Täyttö kestää n. 30 min, lämmitys n. 2-3 tuntia.

Hox ! Laskemme mielellään paketti tarjouksen polttari, yritys tai muihin tilaisuuksiin. Talveksi 2021 valmistui uusi 80m2 kelomökki samaan pihapiiriin, majoitustilaa lisää n.14 hengelle. Arppeella mahtuu majoittumaan sen jälkeen mökeissä 20 henkeä, + isossa kodassa 10 henkeä – ja tarvittaessa voimme tuoda matkailuautoja tai vaunuja lisämajoitukseksi.

Tynnyri on valmistettu polyeteeni muovista ja on täysin saumaton, erittäin helposti puhtaana pidettävä, helppo ja mukava käyttää. Ulkovuori on lämpökäsiteltyä mäntyä (Lunawood).   Allaspaketti 100% kotimaista laatutyötä. Suuri merialumiinista valmistettu lämmitin, lumikuorman kestävä tyylikäs suojakansi, hanalla varustettu poistoputki sekä pohjatulppa. Tynnyri on ympäriinsä lämpöeristetty, esimerkiksi pohjassa on 47cm EPS täysin vettä ja kosteutta hylkivä routaeriste eli tässä altaassa ei routa tule kylpijöiden harmiksi:)

Kylpytynnyrissä unohtumattomia hetkiä nauttimalla vapaa-ajasta ja rennosta tunnelmasta. Kylpytynnyri  mahdollistaa nautinnollisen ajanvieton pihapiirissä ympäri vuoden, niin kovilla pakkasilla kuin kuulaina kesäpäivinäkin.

Tekniset tiedot

Kiinnostuitko majoituksesta?

Kysy tarjous

Räätälöimme mielellämme teille myös kokonaisuudet juhliin ja yksityistilaisuuksiin. Tarvittaessa meiltä löytyy lisämajoitukseen matkailuautoja!